Na twee weken ben ik stiekem erg blij dat alles vlot ‘draait’. De webshop werkt technisch zoals het hoort, dagelijks spreken mensen me aan om te vertellen hoe mooi ze de site vinden en wat een leuke foto’s erop staan. Het maakt me trots en het doet deugd want er is enorm veel werk in gekropen.

Toch wil ik bij deze wat ‘credits’ uitdelen …

De webshop was een idee dat al een hele tijd in m’n hoofd speelde. Maar hoe kon ik dit klusje (alleen) klaren …? Ik wou veel zelf doen, maar tijd ontbrak me, ook al was er goesting in overvloed. Tot ik de dames van Touch of Gold tegenkwam. Een grafisch vormgever, een web designer en fotografe onder één dak.

WAT. EEN. DROOM!

Drie dames die – elk op hun eigen manier – creatief, oprecht geïnteresseerd, professioneel en gepassioneerd hebben meegewerkt aan de realisatie van Folie Confetti. En wat een leuke samenwerking was me dat! Vragen kregen antwoorden. Onzekerheden werden zekerheden. Vraagtekens veranderden in uitroeptekens.

Zonder hen … was dit hele verhaal van de kleine cadeautjes met mooie strikken errond niet meer geweest dan een stoute droom. Valerie, Emilie en Katrien, een oprechte merci!

P.S. Wil je ze leren kennen? Neem dan eens een kijkje op hun website of volg ze via Facebook!

“If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.”
African Proverb 

Jouw cadeautje gratis mooi ingepakt?

Jouw cadeautje gratis mooi ingepakt?

Meld je hier aan en ontvang een kortingcode om je cadeautje gratis te laten inpakken bij je eerstvolgende aankoop.

Je inschrijving is gelukt! Het inpakpapier is 'onderweg' naar je mailbox ...

Pin It on Pinterest

Share This