‘t Is gank. Ofwel ‘gelanceerd’, maar dan in het West-Vlaams. De taal van mijn roots. Stiekem moet daar ergens in de grond tussen ‘Bachten de kupe en de Westhoek’, en daarna bijgevolg in mijn genen, toch wel een hoop creativiteit en goesting om mensen met kleine dingen te plezieren ontsproten zijn.

Wat fijn om ondertussen al 3 volle dagen dit verhaal met jullie te mogen delen. En te lezen en te horen dat jullie het leuk vinden, en mooi, en handig (ook belangrijk) …

Mijn avonden waren deze week gevuld met het behandelen van jullie bestellingen. Ondertussen vind ik m’n weg tussen m’n stock, weet ik een beetje welke cadeautjes in welke dozen passen en hoe de verzendlabels nu op de gepaste manier op de doos geraken. En ja, ik verlies mij wel eens in het mooi willen decoreren, met een extra mooie lintje, een bijpassende sticker en een handgeschreven tekstje. Maar ah, het ontstresst mij stiekem en ik haal er voldoening uit. Hopelijk genieten jullie ook van die kleine dingen bij ontvangst. 

Eén dezer zet ik nog wat nieuws online. Prachtige handgemaakte kaarten en lieve dingen voor baby’s. Want die laatste waren tot op heden een beetje verwaarloosd en verdienen ook wel wat ‘foliekes’.

Tot snel, bij Folie Confetti.
Joke

 

Jouw cadeautje gratis mooi ingepakt?

Jouw cadeautje gratis mooi ingepakt?

Meld je hier aan en ontvang een kortingcode om je cadeautje gratis te laten inpakken bij je eerstvolgende aankoop.

Je inschrijving is gelukt! Het inpakpapier is 'onderweg' naar je mailbox ...

Pin It on Pinterest

Share This