Mijn agenda van 2018 ligt klaar. Een exacte kopie van die van vorig jaar. Omdat hij zo mooi en handig was. En omdat ik er stiekem overal complimenten mee scoorde. Dat hij klaarligt stelt me gerust. En voorspelt dat het opnieuw een topjaar zal worden …

Onlangs werd ik via Facebook herinnerd aan een post van ‘Mama Baas’ dat ik enkele jaren geleden met de ‘wereld’ deelde.

Dat ik een beetje structuurstress heb en dat ik dat best oké vind. 

De titel sprong opnieuw in m’n oog en ik kon het niet laten het artikel nog eens opnieuw te lezen.

Je hebt believers en non believers. Ik geloof dat structuur en planning mijn – eigen – leven een stukje gemakkelijker maakt. Minder zorgen aan m’n hoofd als het op een to do lijstje staat, minder stress als m’n agenda netjes (ja, met duidelijke kleuren) staat ingevuld … De non believers leven van moment tot moment en weet je … ook bij hen komt alles altijd goed. En ik ben ervan overtuigd dat hun stressniveau en aantal zorgen misschien wel een pakje lager ligt.

Ik kan het dus niet laten om bij Folie Confetti vele leuke planners en agenda’s aan te bieden. Voor de believers. Of voor de non believers die het eens willen proberen. Of voor wie houdt van mooi papier. Of omdat het er gewoon keileuk uitziet op je bureau.

De planners en agenda’s voor 2018 liggen voor jullie klaar. Ze zijn prachtig. Stuk voor stuk! Dus zoek wat bij je past. Familieplanners. Kleine of grote agenda’s. To do lijsten. Businessagenda’s.

Wees er snel bij. Want ze ‘vliegen’ spreekwoordelijk de deur uit! En op = op …
Die van mij ligt al klaar. En sinds hij hier ligt, ben ik al de helft meer op m’n gemak dat ook 2018 een topjaar zal worden!
Bekijk de planners en agenda’s bij Folie Confetti! 

PS: Stiekem maakte ik overlaatst enkele lijstjes met wekelijkse, maandelijkse, trimestriële en jaarlijkse ‘klusjes’. Non believers verklaren mij waarschijnlijk gek. (Mijn lief ook …) Maar zij worden ook niet intern zenuwachtig van de gedachte dat de kattenbak niet exact 2 x / week wordt schoongemaakt. Mijn katten zouden trouwens wel miauwen als ze het niet meer ok zouden vinden. Misschien zou ik eens wat lessen nemen bij non believers. Vrijwillige aanmeldingen altijd welkom :). Wie weet wat ervan komt …

Lees het artikel ‘Dat ik een beetje structuurstress heb en dat ik dat best oké vind’ 

Stiekem verliefd geworden op ‘mijn’ favoriete agenda? Dit jaar heeft hij prachtig een gouden accentje! Je vindt hem hier! 

Jouw cadeautje gratis mooi ingepakt?

Jouw cadeautje gratis mooi ingepakt?

Meld je hier aan en ontvang een kortingcode om je cadeautje gratis te laten inpakken bij je eerstvolgende aankoop.

Je inschrijving is gelukt! Het inpakpapier is 'onderweg' naar je mailbox ...

Pin It on Pinterest

Share This