Straffe madammen. En meneren. Het was al lang mijn idee hen eindelijk eens in de ‘kijker’ te zetten maar het ‘projectje’ verdween steeds op de achtergrond. Bij de start van het nieuwe jaar was het toch iets waar ik eindelijk mee aan de slag wou gaan. Want de producten uit de webshop zijn niet ‘zomaar’ producten.

Ze zijn stuk voor stuk gemaakt, gecreëerd of ontworpen door een passie, een droom, een noodzaak, een liefde voor …

Graag stel ik ze je de komende weken één voor één aan je voor. Het klinkt misschien gek, maar met sommigen heb ik echt het gevoel ‘een band’ te hebben … ook al heb ik velen nog nooit ‘echt’ gezien. Als het pakje met nieuwe – zorgvuldig uitgekozen – items binnenkomt gaat m’n hart al sneller slaan want de liefde en het – vaak – handwerk is vaak al zichtbaar ‘door’ de verpakking heen …

Stiekem hoop ik telkens weer dat ik een beetje van die passie, dromen of liefde kan meegeven als ik een pakje mag opsturen naar de klant. Dus komt het pakje in jouw handen terecht … denk dan maar dat achter elk object een straffe madam zit. Of een straffe meneer. Uit België. Of uit Nederland. Of heel soms van ietsje verder.

#shareyourcreations #makeyourdreamscometrue #liveyourpassion

Jouw cadeautje gratis mooi ingepakt?

Jouw cadeautje gratis mooi ingepakt?

Meld je hier aan en ontvang een kortingcode om je cadeautje gratis te laten inpakken bij je eerstvolgende aankoop.

Je inschrijving is gelukt! Het inpakpapier is 'onderweg' naar je mailbox ...

Pin It on Pinterest

Share This