Dat het lang geleden is dat hier in mijn pen kroop … en dat het leven door een klein prutske verandert … 

Twee understatements, twee waarheden als een koe. De dagen vliegen voorbij en meer dan ooit probeer ik alles te combineren en tegelijk van alles te genieten. Mijn man zegt wel eens dat ik een ‘machine’ ben. Een ‘geluk’ maar misschien soms ook een valstrik. Gelukkig ben ik nog niet gestrikt :).

Maar oh zo leuk is het om alle dingen die je graag doet te combineren, kansen te grijpen en dromen waar te maken. 

Sommigen zullen me begrijpen. Anderen zullen me gek verklaren. Allemaal even goede vrienden :). Maar om ter zake te komen … de webshop is nog altijd 200% ‘up and running’. Ook al is de tijd om reclame te maken de laatste maanden een stuk schaarser geweest. 

Gelukkig is mond aan mond reclame de mooiste die er is. En bleef ik de pakjes ondertussen, ‘in stilte’, met alle liefde en zorg buiten sturen. En wat een prachtige bestellingen vol vriendschap en steun konden stuk voor stuk de deur uit gaan … En op weg naar de Post at ik steevast een ijsje. Want zo hoort dat hier … 

Maar gedaan met de stilte! We gaan terug lawaai maken! Over al het moois dat in de kast op jullie ligt te wachten, want de mooiste periode van het jaar komt eraan. Kersverse agenda’s, de mooiste wenskaarten, de schattigste adventkalenders en vele kleine attenties. 

Wacht niet op de eindejaarsstress, maar ga al eens ‘piepen’. Want op is op … 

Dikke zoen en tot snel, ergens in een bestelling, bij een kop koffie, aan mijn voordeur, of ‘on the road’.

Joke (& kleine lieve Juliette – nog wat te klein om te helpen maar steeds trouwe toeschouwer bij het inpakken )

 

Jouw cadeautje gratis mooi ingepakt?

Jouw cadeautje gratis mooi ingepakt?

Meld je hier aan en ontvang een kortingcode om je cadeautje gratis te laten inpakken bij je eerstvolgende aankoop.

Je inschrijving is gelukt! Het inpakpapier is 'onderweg' naar je mailbox ...

Pin It on Pinterest

Share This