Einde van een tijdperk 💔
 
Als je dit berichtje leest hou je van kaartjes. En van pastel. En leuke frutsels voor bureau, cadeautjes voor de kiddo’s (of voor jezelf) …
 
Zo’n 320 weken geleden (dat wist Instagram mij te vertellen), dat zijn zo’n 2240 dagen terug … lanceerde ik Folie Confetti. 15 juli 2017. 
Op zes jaar tijd is er veel veranderd. De liefde voor mooie kaartjes, kleine cadeautjes en echte post bleef even groot. Maar het huis werd gevuld met twee schattige poezels en twee al even schattige dochters. Met alle extra rommel en inname van ruimte tot gevolg. 
Maar vooral met een grote impact op de tijd voor de webshop waar ik zo veel tijd en liefde in wil steken. Tijd die in deze fase van mijn leven als ik héél eerlijk moet zijn naar andere dingen moet gaan.
 
Het ligt al even op het puntje van mijn tong … maar élk berichtje na het versturen van een bestelling waarin jullie zo blij zijn ‘precies een pakje voor jezelf te krijgen’ of waarin jullie moeten lachen om ‘alle confetti die overal in het rond ligt na het openen van de brief’ zorgen ervoor dat ik nog even wilde wachten … 
Wachten op wat. Wachten op wie. Wachten op een beslissing die met verstand – en niet met het hart – wordt gemaakt.
Ik berg Folie Confetti op in een doosje. En koester het als een fantastisch kleurrijk avontuur. Wie weet komt het er ooit nog eens uit. Je weet maar nooit.
De webshop blijft nog even open. Met de code ‘bedankt’ krijg je 15% korting op je winkelmandje. Doe mij een plezier en maak van mijn dochter haar kinderkamer terug wat méér kinderkamer in plaats van stockruimte 😊, geniet van je extra voorraad kaartjes, geef een naaste dat klein gelukje dat hij of zij op dat moment nodig heeft en word gelukkig van dat pakje dat je stiekem voor jezelf koopt. Ik stuur al mijn liefde mee in de envelop. 💌
 
Bedankt voor alles. 💛
Bedankt om de liefste klant te zijn. 💛
Bedankt voor elke bestelling. 💛
 
Spread the love. Spread de confetti. 💛
Ik mis jullie nu al! 💔

Liefs, Joke

Jouw cadeautje gratis mooi ingepakt?

Jouw cadeautje gratis mooi ingepakt?

Meld je hier aan en ontvang een kortingcode om je cadeautje gratis te laten inpakken bij je eerstvolgende aankoop.

Je inschrijving is gelukt! Het inpakpapier is 'onderweg' naar je mailbox ...

Pin It on Pinterest

Share This